24/7 support

1/1 begeleiding

eb.evorpm-i@enicay

Mail me

0474 64 94 64

Let’s talk

Digitaal voedingsschema

Persoonlijk voedingsschema

De sleutel tot een gezonder, atletischer en fitter lichaam bestaat uit een combinatie van beweging en sport met aangepaste voeding. Hierbij is een gepersonaliseerd voedingsschema 4x zo belangrijk als de lichamelijke activiteiten zelf!

# I-MPROVE digitaal voedingsschema

De sleutel tot een gezonder, atletischer en fitter lichaam bestaat uit een combinatie van beweging & sport met aangepaste voeding waarbij voeding vier keer zo belangrijk is dan de lichamelijke activiteiten. Je droomlichaam creëer je dus niet enkel door zwaar te sporten of veel te bewegen. Hoe alles in zijn werk gaat is een vrij complexe materie wat we jullie gaan besparen. Gedaan met diëten, honger lijden, gissen en missen om na een tijdje ontgoocheld je pogingen te stoppen.
De theoretische kennis hebben we toegepast op onze eigen ervaringen. Dit resulteerde in een vragenlijst van drie pagina’s lang. De vragen zijn zo opgesteld dat wij aan de hand daarvan een persoonlijk voedingsschema kunnen maken dat perfect aansluit op je doelstellingen en voorkeuren.
Dit uit zich niet enkel in een strakker en gespierder lichaam, maar ook in meer energie, een positiever humeur en een groter zelfvertrouwen.

Verschil met andere voedingsschema’s

De meeste online aanbieders van ‘gepersonaliseerde’ voedingsschema’s hebben slechts een handvol gegevens van je nodig. Je krijgt dan een standaard voedingsschema waarbij ze claimen op jouw maat te zijn gemaakt. Vergis je niet, dit zijn gestandaardiseerde schema’s waarbij slechts rekening gehouden wordt met een minimum.
Wij houden rekening met veel meer variabelen. Bijvoorbeeld voeding die je niet lust of te duur vindt, allergisch voor bent, niet voorhanden is,…

Voordelen #I-MPROVE online voedingsschema

  • Omdat we een heel uitgebreide vragenlijst hebben samengesteld, kunnen wij een voedingsschema maken perfect op jouw maat. Net daardoor behalen we zo de beste resultaten.
  • Tijdswinst: er vindt enkel contact plaats per mail. Hiervoor is geen afspraak nodig.
  • Elk doel is mogelijk: van afvallen tot in spiermassa bijkomen, van op gewicht blijven tot aanvulling bij een bepaalde sport. Geen saai voedingsschema dat enkel bestaat uit kip met rijst maar een gevarieerd weekschema met (gezonde) voeding die je lust.
  • Kan gebruikt worden als opstap naar onze # I-MPROVE voedings- en trainingsbegeleiding.
  • Heb je vragen over je ontvangen voedingsschema? Stuur ons een mailtje en we beantwoorden dit zo snel mogelijk.
  • Betaalbaar & snel. Voor slechts € 75,00 krijg je na betaling binnen de drie werkdagen een voedingsschema met alle bovenstaande voordelen.

Ter info:
Indien je aansluitend nog een gepersonaliseerd trainingsschema wil is de prijs hiervoor € 35,00. Wens je enkel een trainingsschema op maat (zonder voedingsschema) dan kost dit € 50,00.
Prijzen excl. btw.